Overslaan naar inhoud

Hoe kan ik als particulier een prefab schoorsteen kopen?

Als je een nieuwe prefab schoorsteen nodig hebt wil je weten waar en hoe je die het beste kan kopen. Kan dat het beste bij een fabriek of aannemer? En hoe begin ik een project als deze? 

Ik help veel particulieren bij het kopen van een prefab schoorsteen. Ook help ik met het uitzoeken van een geschikt bouwbedrijf of aannemer. Hierdoor begrijp ik goed dat het oriënteren en kopen van een nieuwe prefab schoorsteen een enorme zoektocht is. Daarom heb ik deze blog, speciaal voor jou, geschreven. Na het lezen van deze blog weet je precies hoe en waar je dit kunt doen.

Hoe koop ik als particulier een prefab schoorsteen

Prefab Schoorstenen Ecxlusieve schoorstenen

Exclusieve Schoorstenen levert haar schoorstenen niet rechtstreeks aan particulieren. Dit komt doordat wij de schoorstenen zelf niet plaatsen. Het plaatsen gebeurt altijd via een aannemer of bouwbedrijf. Een bedrijf neemt dus het hele schoorsteenproject aan. Hierdoor heb jij altijd één aanspreekpunt en één factuur.

Volg deze drie stappen om de aanvraag te doen:

  1. Aanvraagdocument invullen.
  2. Een aannemer of bouwbedrijf zoeken.
  3. Aanvraag en foto’s sturen.

Stap 1: Aanvraagdocument invullen

De aannemer of het bouwbedrijf heeft een aantal gegevens nodig. Bijvoorbeeld welk soort dak het is. Welke stenen je hebt. Enzovoort. Alles wat de aannemer of het bouwbedrijf moet weten voor een goede aanvraag, staat in dit document.

Stap 2: Een aannemer of bouwbedrijf zoeken

Iedere aannemer of bouwbedrijf kan onze schoorsteen leveren en monteren. Zoek dus de beste uit in jouw buurt!
Dit zijn bedrijven uit heel het land waar wij een goede ervaring mee hebben: 

Kom je er nog niet uit? Neem contact op met ons, of neem contact op met 1 van onze dealers bij u in de buurt, die kunnen jou ook doorverwijzen: 

Staat jou bedrijf niet op deze lijst, maar zou je dit wel graag willen? Neem gerust contact met ons op!

Stap 3: Aanvraag en foto’s sturen

Het is voor de erg belangrijk dat je foto’s van uw stenen, stucwerk of andere woningafwerking meestuurt. Op die manier zorgen wij ervoor dat de schoorsteen exact bij de woning past. Stuur het document en de foto’s op, en de aanvraag is voltooid!

De volgende stap

Je weet nu hoe, en waar je een prefab schoorsteen kan kopen. Het kopen van een prefab schoorsteen is nu niet meer moeilijk of verwarrend voor jou! Het kan zijn dat u nog andere vragen heeft, die ik nog niet heb beantwoord in deze blog. Exclusieve Schoorstenen levert al jaren prefab schoorstenen. Hierdoor kunnen wij jou altijd helpen bij vragen. Neem dus gerust contact met ons op als je ergens niet uit komt. 

 Heel veel succes met de aanvraag! En kom in contact als je meer hulp nodig hebt.